Meer tijd voor uw aangifte in 2015

Home / Geen categorie / Meer tijd voor uw aangifte in 2015

Meer tijd voor uw aangifte in 2015

Ontvangt u een aangiftebrief van de Belastingdienst, dan bent u verplicht om een aangifte in te dienen.. Deze aangifte moest altijd vóór 1 april bij de fiscus binnen zijn. Dat gaat echter veranderen! Voor uw aangifte inkomstenbelasting 2014 krijgt u namelijk een maand langer de tijd.Niet iedereen is verplicht om een aangifte inkomstenbelasting in te dienen. De Belastingdienst zal u hiervoor uitnodigen. De deadline voor het indienen van deze aangifte was dan meestal 1 april. Dus de aangifte inkomstenbelasting 2013 moest u vóór 1 april 2014 indienen. Voor de aangifte inkomstenbelasting 2014 krijgt u echter een maand uitstel en heeft u tot 1 mei 2015.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search