Aangifte inkomstenbelasting pas vanaf 1 maart

Home / Geen categorie / Aangifte inkomstenbelasting pas vanaf 1 maart

Aangifte inkomstenbelasting pas vanaf 1 maart

Moet u over 2014 een aangifte inkomstenbelasting invullen, dan kunt u pas vanaf 1 maart 2015 aan de slag. De Belastingdienst heeft laten weten dat u niet in januari of februari al aangifte kunt doen. U moet wachten tot de vooraf ingevulde aangifte per 1 maart beschikbaar is. U heeft tot 1 mei 2015 om de aangifte te verzorgen. Doet u de aangifte inkomstenbelasting in maart, dan krijgt u vóór 1 juli 2015 bericht van de Belastingdienst. De fiscus zal ook proberen om uw aangifte vóór 1 juli 2015 af te handelen als u de aangifte tussen 1 april en 1 mei indient, maar dat is niet gegarandeerd.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search